Meubelwinkel Eindhoven

1. Verouden Wonen & Slapen

Al meer dan een halve eeuw is Verouden Wonen & Slapen een begrip op het gebied van wonen en slapen. De familie Verouden heeft zich in deze branche meer dan eens bewezen, of het nu gaat om een totaal inrichting van uw interieur of de ultieme nachtrust. Het succesvolle woonbedrijf bestaat maar liefst 55 jaar en inmiddels staat de derde generatie voor u klaar. Het ruime assortiment omvat een legio aan stijlen en diverse prijsklassen.

Meer dan een woonwinkel in Eindhoven

Dat Verouden Wonen & Slapen met zijn tijd meegaat, bewijst het met de totaal vernieuwde en verbouwde showroom. “Een bezoek aan onze nieuwe showroom betekent een dagje uit. Dit willen wij onze bezoekers dan ook zo laten ervaren met onder andere een complete lounge keuken, waar u terecht kunt voor lekker kopje vers gemalen fairtrade koffie van Brinks en waar u in de weekenden kunt genieten van Life Cooking waarbij de lekkerste culinaire hapjes worden klaargemaakt.”

Alle gerenommeerde merken van nu onder één dak

Bij Verouden Wonen vind je diverse gerenommeerde merken onder één dak. De nieuwe aanwinst Profijt Meubel Eindhoven biedt een geweldige collectie waarmee wij graag laten zien dat mooi wonen niet duur hoeft te zijn! In onze nieuwe Profijt winkel in Eindhoven vindt u enorm veel wooninspiratie en staan onze adviseurs voor u klaar om u te adviseren maar vooral te inspireren aan de hand van onze geweldige stijl studio’s. Onze nieuwe afdeling Luxe bankstellen van House of Dutchz brengt u in een wereld met de mooiste leder en stof kwaliteiten en de mooiste Carpetten en unieke salontafels. Daarnaast stellen wij u graag voor aan de merken Feelings, Dutch Bone, By Boo,Eleonora,Coming Lifestyle en Bodilson. “Deze merken laten zien dat oud en nieuw feilloos samen gaan. Je ziet in de populairste stijlen veel aardetinten gecombineerd met invloeden van de natuur terug. Het internationale assortiment is retro vintage, warm, stijlvol en veelal handgemaakt. Wij bieden als enige in de regio complete collecties van deze merken aan”.

2. Meubelplein Ekkersrijt Eindhoven

Meubelplein Ekkersrijt is de vernieuwde meubel- en woonboulevard van Eindhoven. De ligging van de meubelboulevard is officieel in Son. Echter zijn de ondernemingen geregistreerd op Eindhovense adressen. Het gebied grenst direct aan de Eindhovense wijken Vaartbroek en de Achtse Barrier. De verbouwingen zijn dit jaar afgerond. Dit heeft geleid tot deze mooie en moderne woonboulevard met een grote variëteit aan winkels op het gebied van wonen, keukens, meubels en klussen. Ook vind je op Ekkersrijt de Ikea. Ikea Eindhoven is een van de grootste filialen van Nederland. De diversiteit en ruime parkeervoorzieningen van Ekkersrijt maken een dagje winkelen een hele belevenis. De winkels die u zoal zult vinden in dit volledig overdekte meubelplein zijn onder meer de BCC, Blokker Tuin, Montel, Carpetright, Prenetal en Sanders.

Klik hier voor het totale overzicht van winkels op Meubelplein Ekkersrijt.